Giveaway | Fashionweek Dorhout Mees

Hi lieve lezers,

Mijn fashionblog High On Those Heels bestaat 1 jaar, Whoehoe! Ik wil jullie nogmaals allemaal bedanken voor de leuke reacties en support. Omdat ik een 1 jaar besta heb ik iets leuks voor jullie….. mijn eerste giveaway! Het mode event van het jaar waar menig fashionistahart harder van gaat kloppen, want wie wil nou niet naar FASHIONWEEK! Vandaar dat ik 1 gelukkige winnaar mee ga nemen naar de show van Dorhout Mees op 26 januari!

Dorhout Mees is in 2010 opgericht door Nederlandse designer Esther Louise Dorhout Mees. Na haar studie aan ArtEz Academy of Arts in Arnhem is na veel werk jaren bij onderandere labels als Bruuns Bazaar en Tommy Hilfiger, was het tijd om haar eigen label op te startte. Ze staat bekent om haar organische contrasteerde vormen en elegante stijl. Zo combineerd ze basis collecties met prints, zijde, wol en fijne breisels met draagbare onconventionele materialen.

Hoe doe je mee:

1. Like mijn Facebookpagina – ( hier )
2. Volg mijn Instagram pagina – ( hier )
3. Laat een bericht hieronder achter met je e-mailadres ( geef aan welke stappen je hebt gevolgd ) zodat ik je kan mailen als je de winnaar bent :)!

De winnaar word volgende week donderdag bekend gemaakt!
Good luck!!

DHM-qw-2014-6

DHM-aw-2014-3

DHM-aw-2014-5

| Sources photo’s: www.fashionscene.nl |

Vera

Hi, I'm Vera van Wijnen, a 21 year old fashionblogger from a small village in the Netherlands. A girl with a big passion for fashion and who loves to be inspired and inspire other people. Follow me to find out more about my blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *